пʼятниця, 16 серпня 2013 11:38

В Запоріжжі розстріляли кортеж "кримінального смотрящего"

В Запоріжжі розстріляли кортеж "кримінального смотрящего"
Фото: tsn.ua

В ніч на 16 серпня у Запоріжжі невідомі розстріляли автокортеж з двох автомобілів місцевого бізнесмена Євгена Анісімова, ніхто не постраждав.

Джерела в ГУ МВС України в Запорізькій області повідомляють, що інцидент стався в центрі Запоріжжя в районі набережної неподалік від готелю "Шератон".

"Невідомі обстріляли два автомобілі, де перебувала охорона Євгена Анісімова, а також він сам, з двох автоматів. Вогонь був відкритий тільки по одному автомобілю. В результаті обстрілу ніхто не постраждав", - розповіли в міліції.

Джерела також повідомили, що співробітники правоохоронних органів виявили на місці злочину автомати Калашникова і порожні автоматні ріжки.

За словами співрозмовника агентства, інцидент внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115, ст. 15 КК України (замах на вбивство, вчинене групою осіб). Розслідування обставин інциденту проводить слідче управління ГУ МВС України в Запорізькій області під процесуальним контролем прокуратури Запорізької області.

У Росії прямо заявили: Українські товари "забракували" через бюрократію Митного союзу

Як пишуть місцеві інтернет-видання, бізнесмен Анісімов відомий як власник ряду підприємств, що працюють у сфері видобутку корисних копалин (компанія "Малдер", ТОВ "Ремопостач" та ін) у Запорізькій, Криворізький та Полтавській областях.

Євген Анісімов здобув собі в Запоріжжі скандальну популярність, як "кримінальний смотрящий", якого бізнесмени у відкриту звинувачували в рекеті і спробах відібрати їх власність. Так, першими привселюдно про те, що Анісімов зажадав передати йому безкоштовно частку в їхньому бізнесі, заявили власник ТМ "Хлібодар" Юрій Чекальський і глава ПрАТ "Запорожсвязьсервис" Юрій Комісарів. Слідом за ними глава регіональної ради підприємців при голові Запорізької облдержадміністрації Ірина Лех розповіла про те, як "смотрящий" обклав примусової даниною практично весь малий і середній бізнес Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «В Запоріжжі розстріляли кортеж "кримінального смотрящего" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути