Ексклюзиви
пʼятниця, 07 лютого 2014 09:45

У Вашингтоні Клюєву та Бондаренко активісти зіпсували апетит

Українці Вашингтону зустріли Клюєва та Бондаренка акцією протесту на вході в Посольство України в США, куди українська делегація прибула на вечірній прийом.

Активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також символічно лежали на тротуарі, вкриті українськими прапорами.

"Сергію Клюєву довелось проходити повз "тіла" вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсованим," – прокоментували організатори акції, група "Разом".

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала геть.

"Але всі інші гості до посольства прокрадались через чорний вхід, як злодії. Всі парадні входи в будь-які будови майже усіх країн світу для них тепер зачинені. Українці є повсюди! – Додають організатори акції. – Обличчя катованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхали – в жодній країні не сховатись від українців."

Додамо, що раніше цього ж дня група "Разом" та Український конгресовий комітет Америки (УККА) пікетували лобістів Януковича у США.

Нагадаємо, українська делегація прилетіла у Вашингтон на щорічний "молитовний сніданок" за участі президента Обами, у якому зазвичай беруть участь більше 3500 осіб, в тому числі з понад 100 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «У Вашингтоні Клюєву та Бондаренко активісти зіпсували апетит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути