субота, 26 січня 2013 02:00

В УПЦ МП хочуть, аби нардепи почали радитись із нею

В УПЦ МП хочуть, аби нардепи почали радитись із нею
Фото: tsn.ua

Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП), митрополит Володимир звернувся до керівників усіх парламентських фракцій із закликом проводити регулярні консультації з церквою з приводу деяких законопроектів.

Про це повідомляє офіційний сайт УПЦ МП.

Зокрема, у листах, направлених народним депутатам, митрополит Володимир підтримав створення у Верховній Раді міжфракційного депутатського об'єднання "За сприяння свободі сумління", висловивши впевненість, що його діяльність сприятиме духовному відродженню українського суспільства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УПЦ МП видала грамоту екстрасенсу Кашпіровському

Також у своєму листі предстоятель УПЦ МП підкреслив необхідність налагодження більш ефективного діалогу між представниками вищого законодавчого органу та церковною спільнотою з метою захисту прав громадян і сприяння подальшій гармонізації державно-церковних відносин в Україні.

Він запропонував керівникам фракцій проведення регулярних консультацій з представниками церкви з приводу законопроектів, які торкаються питань діяльності релігійних організацій, прав і свобод віруючих громадян.

При цьому УПЦ МП висловила готовність сприяти проведенню таких обговорень у форматі Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

Зараз ви читаєте новину «В УПЦ МП хочуть, аби нардепи почали радитись із нею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути