вівторок, 22 листопада 2011 17:40

В Україні створили громадянський рух "Вперед"

В Україні створили громадянський рух "Вперед"

Сьогодні пройшов установчий з'їзд Всеукраїнської громадської організації "Громадянський рух "Вперед". Організаторами об'єднання стали лідери "податкового майдану" та активісти всеукраїнської акції "Вперед", повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На з'їзді обрали керівництво та ухвалили рішення про проведення 1 грудня всеукраїнського страйку. Співголовами обрали одного з ініціаторів "АвтоМайдану" Андрія Панайотова, голову громадського об'єднання "Наступ" Руслана Секелу та голову організації перевізників України Сергія Овчиннікова. Лідер руху - "бютівка" Наталія Королевська.

"Зараз влада найбільше гнобить підприємців. Бо це незалежні люди. З великим бізнесом вони справляться - є механізми, як його "нагнути". А мільйони малих підприємців можна тільки системно знищити. Тому ми вирішили об'єднатися. Це один з небагатьох випадків в Україні, коли організація створена "знизу" - з людської ініціативи", - розповів Gazeta.ua Руслан Секела.

"Люди об'єдналися навколо ідеї боротися за своє майбутнє, за те, щоб жити в кращій державі. Ці люди - патріоти. Вони не бажають їхати з України, а хочуть боротися за своє місце в цій державі. Наша задача - об'єднати максимальну кількість незалежних людей, які готові боротися за своє майбутнє", - зазначив Секела.

Зараз ви читаєте новину «В Україні створили громадянський рух "Вперед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути