середа, 25 грудня 2013 15:15

В Україні немає сенсу проводити вибори - Булатецький

В Україні немає сенсу проводити вибори - Булатецький
Микола Булатецький Фото: tyzhden.ua

Кандидат у нардепи в 94-му виборчому окрузі Микола Булатецький переконаний, що будь-який кандидат в президенти може бути знятий владою і ніхто за це не нестиме відповідальність.

Про це він розповів під час прес-конференції, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Булатецький зауважив, що не очікував такого великого масштабу підкупу голосів, що був 15 грудня.

"Думав, що скільки б не підкупали, все одно всі (голоси - ред.) не скуплять. Бачимо, що виборець готовий продатися", - заявив кандидат в нардепи.

"Вибори в такій системі, в якій ми живемо під чоботом Януковича проводити не має сенсу. Щоб ми не робили, у них є достаньо ресурсу, щоб все підробити. Виборів Україні не має, тому, якщо я раніше закликав всю опозицію обєднатися для підтримки єдиного кандидата та закликав мирним шляхом перемогти режим, то тепер стверджую що це зробити не можливо. Якщо єдиний кандидат буде Тягнибок, то він буде фашист, якщо зроблять Кличка - то наголосять на тому, що він за життя отримав декілька ударів в голову, Яценюку прилуплять, що він не тієї національності і все це буде працювати. Банду перемогти у мирний спосіб виборчим процесом неможливо", - заявив Булатецький.

Політик нагадав,що з ним влада чинила на виборах те саме, що і з Віктором Романюком. Хотіла зняти з перегонів за мандат під приводом того, що він проживав 2 роки в США.

 

Зараз ви читаєте новину «В Україні немає сенсу проводити вибори - Булатецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути