неділя, 13 грудня 2020 23:50

В Україну прибув глава Європейського бюро ВООЗ

В Україну прибув глава Європейського бюро ВООЗ
В найближчі кілька днів Клюге зустрінеться з представниками уряду, ООН та партнерами з розвитку, представниками гуманітарних організацій. Фото: Facebook

В Україну прибув голова Європейського бюро ВООЗ Ганс Клюге. Головними питаннями порядку візиту Клюге будуть реагування на пандемію в Україні, вакцинація та зміни в системі охорони здоров'я.

Про це повідомляє сторінка українського представництва ВООЗ в Facebook.

В аеропорту Клюге і доктора Хундо Вайлера зустріли представник ВООЗ та голова представництва організації в Україні Ярно Хабіхт і головний санлікар України Віктор Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ розповіли, на якому місці Україна за рівнем смертності від Covid-19

У найближчі кілька днів Клюге зустрінеться з представниками уряду, ООН та партнерами з розвитку, представниками гуманітарних організацій. Також заплановані зустрічі з медпрацівниками, які беруть участь у боротьбі з коронавірусом, і відвідування лабораторного центру з тестування на Covid-19.

У МОЗ повідомили, що жорсткі карантинні обмеження в Україні, якщо не запровадять в січні, то негайно запровадять у лютому 2021 року через велике зростання захворюваності.

Зараз ви читаєте новину «В Україну прибув глава Європейського бюро ВООЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути