Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 21:43

В Україні створять Міністерство у справах ветеранів

 

Служба у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції прогнозує початок створення Міністерства у справах ветеранів у 2018 році.

Про це повідомив заступник голови Держслужби ветеранів В'ячеслав Марченко.

"Я думаю, що буде процес ініційований вже наступного року, оскільки всі згодні, що потрібно: ветерани згодні, міністерство профільне згідно, здається, "нагорі" теж є розуміння. Є деякі кадрові питання, фінансові питання, тому очікуємо, що до кінця наступного року вже буде запущений процес створення міністерства. З початку 2019 року - запуск", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій маршрутки висадив сина загиблого бійця АТО: до водія прийшли ветерани

За словами Марченка, кілька разів відбувалися обговорення на рівні Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, в профільних комітетах Верховної Ради, і всі погодилися про необхідність створення такого відомства.

У ході 8-годинного бою в районі села Кримське Луганської області українські військові зіткнулися з штурмовою групою терористів, яку окупанти прикривали вогнем з великокаліберних артилерійських знарядь. Про це розповів ветеран АТО, заступник командира "Грузинського національного легіону" Шота Кеделашвілі.

Зараз ви читаєте новину «В Україні створять Міністерство у справах ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути