субота, 20 жовтня 2012 10:54

В "УДАРі" не вірять, що опозиціонерам вдасться створити більшість у Раді

В "УДАРі" не вірять, що опозиціонерам вдасться створити більшість у Раді
Віталій Ковальчук вважає, що переговори між "УДАРом" і Об'єднаною опозицією буди не дуже вдалі. Фото: news.liga.net

На сьогоднішній день опозиційним партіям не під силу створити більшість у Верховній Раді нового скликання. Таку думку в інтерв'ю ZN.UA висловив керівник виборчої кампанії партії "УДАР", кандидат у депутати Віталій Ковальчук, зазначивши, що причиною цього стали невдалі переговори між "УДАРом" і Об'єднаною опозицією щодо погодження мажоритарників.

На запитання, чи можлива опозиційна більшість у ВР, Ковальчук відповів: "На сьогодні вже навряд чи. В тому числі і завдяки "успішним" переговорам".

"У тому, що ми не домовилися, звичайно, винні обидва. Але є межа розумного компромісу. Якщо нас завжди в переговорах намагаються переконати, що все треба вирішувати за наш рахунок, це неправильно", - заявив глава штабу "УДАРу".

За його словами, яскравим прикладом неузгодженості позицій між політичними силами стали переговори щодо єдиних мажоритарних кандидатів у Києві.

"Чому "Батьківщина" дозволяє розмовляти з "УДАРом" з позиції старшого брата? З нами вступили в переговори, коли у нас рейтинг був в 2,5 рази менше. Але, панове-партнери, ситуація змінилася. У нас на сьогодні зрівнянні рейтинги. Більш того, у вас вони стоять, а у нас - зростають. Треба бути чесними перед собою. Це факт", - підкреслив Ковальчук.

Крім того, Ковальчук висловив переконання, що "УДАР" на найближчі роки стане головною альтернативою Партії регіонів і запевнив, що його політична сила не буде створювати більшості з ПР і КПУ.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" не вірять, що опозиціонерам вдасться створити більшість у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути