Ексклюзиви
четвер, 08 серпня 2013 00:48

У "Свободі" розкрили формулу перемоги опозиції на президентських виборах

У "Свободі" розкрили формулу перемоги опозиції на президентських виборах
Ігор Мірошниченко. Фото: tvi.ua

Домовленість про злагоджені дії під час президентської кампанії в Україні між трьома провідними партіями - "Свободою", "Батьківщиною" та УДАРом — є запорукою перемоги опозиційного кандидата над чинним главою держави Віктором Януковичем.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції "Свободи" Ігор Мірошниченко.

Політик, зокрема, зазначив, що опозиція має розуміти, в якій ситуації вона нині перебуває, і вжити всіх заходів, аби не вдалося спотворити результати виборів президента.

"Є дуже яскравий приклад – вибори 2012 року. Ми з "Батьківщиною" домовилися про поділ округів, про чесну виборчу кампанію. Оця схема співпраці продемонструвала, як можемо перемагати цю владу, як ми можемо шахраїв перемагати", - наголосив Мірошниченко.

На його думку, партія УДАР мала можливість зі сторони побачити всі переваги цієї співпраці.

"Тому на президентських виборах для всіх є спільна формула перемоги. Будь-який президент, крім Януковича, будь-який президент від опозиції – це перемога, це спільна перемога. І ця спільна формула буде застосована, я впевнений", - заявив "свободівець".

За його словами, спроби посварити опозицію і затягнути певного опозиційного кандидата в обійми Адміністрації президента не матимуть успіху.

"Сьогодні у всіх лідерів опозиції є державницька позиція, яка превалює над власними амбіціями", - запевнив Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" розкрили формулу перемоги опозиції на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути