Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2020 18:35

У "Слузі народу" пояснили символізм булави Зеленського з однойменного фільму

У "Слузі народу" пояснили символізм булави Зеленського з однойменного фільму

Керівник Донецького регіонального осередку "Слуги народу" Владлен Неклюдов під час відкриття 6 липня 2020 р. громадської регіональної приймальні Донецької обласної організації партії продемонстрував символічну булаву президента України. Ту саму, з якою Володимир Зеленський знімався у фільмі "Слуга народу". Реквізит зі стрічки, з якої почалася партія, розшукали керівники Донецької обласної парторганізації.

"Це символ нашого президента, нашої партії та її успіху!" - сказав Неклюдов.

За задумом депутатів, булава передаватиметься від однієї обласної організації "Слуги народу" до іншої. Почнеться ця традиція з Донбасу. Естафету підхопила Волинь. Неклюдов передав булаву своєму колезі Валерію Стернійчуку, керівнику Луцької обласної організації партії.

"Булава стане "мостом дружби" між регіонами України. Дуже важливо те, що ми об'єднуємося, - сказав Стернійчук. - Не тільки Волинь і Донбас, а й інші регіони. Ми об'єднуємося, щоб вирішувати найважливіші проблеми. І ми впораємося із цим – разом".

Громадська регіональна приймальня партії "Слуга народу" розташована в Слов'янську на вул. Пушкіна, 10. Прийомні дні: понеділок – п'ятниця (з 10:00 до 17:00).

Партійні активісти кажуть, що їхня мета - запросити до діалогу небайдужих жителів Донбасу. У приймальні обіцяють не просто почути думку народу, а й прислухатися до неї.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" пояснили символізм булави Зеленського з однойменного фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути