Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2014 13:13

У Слов'янську черговий "народний мер". Пономарьов - зник

У Слов'янську черговий "народний мер". Пономарьов - зник
Фото:ukr.segodnya.ua

У Слов'янську (Донецька область) сьогодні, 12 червня, приступив до роботи новий так званий "народний мер" Володимир Павленко.

Про це повідомили мешканці Слов'янська.

"Ніхто його місту не представляв, люди налякані. Його призначали, можна сказати, автоматом", - розповіла мешканка Слов'янська.

Джерела видання повідомляють, що Володимир Павленко, який раніше обіймав посаду начальника Управління праці та соціального захисту населення Слов'янської міськради, оголосив "присягу" як "народний мер" вчора в Донецьку. До роботи в міськраді Павленко був заступником гендиректора з кадрів і охорони праці та начальником відділу зв'язків з громадськістю АТ "Глини Донбасу".

У 1983 році закінчив Вище прикордонне військово-політичне училище КДБ ім. Ворошилова. З 1979 по 1998 служив в органах держбезпеки.

Водночас, прес-секретар попереднього "народного мера" Слов'янська Стелла Хорошева заявила, що поки не може розповісти про точне місцезнаходження В'ячеслава Пономарьова. "Він тримає телефон на автовідповідачі. У нас тільки відновився зв'язок, тому інформація у мене буде пізніше ", - зазначила вона.

Нагадаємо, що раніше російські ЗМІ озвучили кілька версій зникнення Пономарьова, надалі жодна з них офіційно підтверджена не була.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську черговий "народний мер". Пономарьов - зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути