Ексклюзиви
середа, 05 березня 2014 09:18

В Росії закликали допомогти "братньому народу" в Криму і східних областях України

В Росії закликали допомогти "братньому народу" в Криму і східних областях України
Фото: izvestia.ru

Рада Федерації звернулася до регіонів РФ з пропозицією організувати фінансову і гуманітарну допомогу Криму і східним регіонам України.

Відповідне прохання члени Ради прийняли на своєму засіданні у середу, повідомляє сайт Радфеду.

"Дестабілізація суспільно-політичної обстановки, реальна загроза територіальній цілісності України створили критичну ситуацію в її економіці. Україна не в змозі виконувати свої зобов'язання за рахунок державного бюджету. Втрата стійкості української економіки може негативно позначитися на економічних, культурних та інших зв'язках Російської Федерації та України. У зв'язку з цим важливо вжити заходів, спрямованих на підтримку прикордонних з Російською Федерацією областей України та Автономної Республіки Крим, а також на надання допомоги братньому українському народу", - наголошують сенатори.

Вони висунули кілька пропозицій, зокрема: "Створити в прикордонних з Україною суб'єктах Російської Федерації комісії, очолювані вищими посадовими особами суб'єктів Російської Федерації (керівниками вищих виконавчих органів державної влади суб'єктів Російської Федерації), з метою надання допомоги прикордонним з Російською Федерацією областях України, а також при необхідності громадянам України, які залишили місця свого постійного проживання; розглянути можливість надання фінансової, гуманітарної та іншої допомоги Автономній Республіці Крим.

Також пропонується всіляко сприяти розширенню економічних, ділових, гуманітарних та інших зв'язків між громадянами і господарюючими суб'єктами на прикордонних територіях Російської Федерації та України. Також сенатори виступили за сприяння громадянам Російської Федерації і громадським об'єднанням, бажаючим надати допомогу громадянам України.

Зараз ви читаєте новину «В Росії закликали допомогти "братньому народу" в Криму і східних областях України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути