вівторок, 13 травня 2014 16:53

В Раду надійшло подання на Царьова з Генпрокуратури - нардеп

В Раду надійшло подання на Царьова з Генпрокуратури - нардеп
Фото: unian.net

Від Генеральної прокуратури до Верховної Ради надійшло подання про позбавлення депутатської недоторканості нардепа Олега Царьова.

Про це  у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції УДАР, член регламентного комітету ВРУ Валерій Карпунцов.

"Я мав розмову з головою комітету. Він сказав, що сьогодні прийшло подання", - розповів парламентар.

"Відповідно до Регламенту, йому мусять надати 5 днів на те, щоб він дав пояснення", - зазначив Карпунцов та додав, що після цього має відбутися засідання парламентського комітету за участю Генпрокурора.

Також Карпунцов запевнив, що народні депутати від УДАРу будуть робити все для того, щоб питання про позбавлення Царьова депутатських повноважень розглядалося в Раді.

"Для того, щоб суспільство бачило, хто є патріотом України, хто є державником. А хто є зрадником і агентом зовсім іншої держави", - сказав Карпунцов.

Нагадаємо, що сьогодні Царьов на сторінці у Facebook повідомив, що так звана координаційна рада руху "Юго-Восток" ухвалила "Резолюцію про захист суверенітету й організацію державного управління Донецької й Луганської народних республік".

Зараз ви читаєте новину «В Раду надійшло подання на Царьова з Генпрокуратури - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути