Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2012 15:12

В Раді з'явився законопроект про відміну голосування за КПК

В Раді з'явився законопроект про відміну голосування за КПК
Депутати відмінять прийнятий КПК? Фото: donbass.ua

У парламенті зареєстрований законопроект про скасування результатів голосування щодо прийняття Кримінально-процесуального кодексу, повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

"Уже є звернення, проект постанови про скасування результатів голосування про прийняття відповідного закону і розгляду його в режимі голосування", - сказав він.

Литвин повідомив, що перенаправив відповідний проект постанови в регламентний комітет Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко порівняв новий КПК із "циганською урбаністикою"

"Я переконаний, що цей проект постанови, сама його ідея, не буде підтримана, оскільки автору цього документа, як мінімум, потрібно було бути в сесійній залі на момент прийняття КПК, а не вчити нас, як любити батьківщину і відповідально працювати здалеку", - сказав Литвин.

За його словами, головному юридичному управлінню парламенту потрібна ще один тиждень "напруженої роботи" для того, щоб точно вивірити текст документа з тими поправками, які були підтримані в ході розгляду і голосування в другому читанні, а також вичитати текст на предмет можливих граматичних помилок.

"Як ви розумієте, документ надзвичайно складний. Навіть з точки зору граматики, потрібно фахівцям дуже уважно його вичитати, звірити зі стенограмою, оскільки текст повинен бути на 100% автентичним, щоб не виникало різного роду заяв і звернень", - сказав Литвин.

Зараз ви читаєте новину «В Раді з'явився законопроект про відміну голосування за КПК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути