Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2013 17:37

У Раді зареєстрували законопроект про ліквідацію ВАСУ

У Раді зареєстрували законопроект про ліквідацію ВАСУ
Фото: obozrevatel.com

У Верховній Раді сьогодні був зареєстрований "Проект Закону про ліквідацію Вищого адміністративного суду України". Авторами є депутати від "Батьківщини" Андрій Павловський, Курпіль Степан, Чорноволенко Олександр, Юрій Одарченко.

"ВАСУ- ганьба! Я та мої колеги -побратими внесли до ВРУ законопроект, яким пропонуємо закрити цю контору з штампування незаконних, часом зовсім ідіотських рішень. Країна вимагає реформування системи правосуддя!", - написав на своїй сторінці у Facebook один з авторів законопроекту Одарченко.

"До утворення нового вищого спеціалізованого суду з розгляду адміністративних справ повноваження Вищого адміністративного суду України (у тому числі повноваження суду касаційної інстанції) здійснює судова палата з адміністративних справ Верховного суду України", - пропонується у законі.

У законопроекті пропонується у частині 2 статті 31 Законі України "Про судоустрій та статус суддів" слова "Вищий адміністративний суд України" виключити.

Нагадаємо, 8 лютого Вищий адмінсуд позбавив Павла Балогу та Олександра Домбровського повноважень народних депутатів через неможливість встановити результати виборів у мажоритарних округах, де вони обиралися.

Зараз ви читаєте новину «У Раді зареєстрували законопроект про ліквідацію ВАСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути