субота, 17 листопада 2012 08:34

В "Пулково" пояснили причину затримання лідера Femen

В "Пулково" пояснили причину затримання лідера Femen

Лідер скандального українського руху FEMEN Анна Гуцол була затримана в аеропорту "Пулково", оскільки їй заборонено в'їзд до Росії. Про це агентству РИА Новости повідомив представник прикордонного контролю петербурзького аеропорту.

Раніше представники FEMEN заявляли, що після прибуття в п'ятницю, 16 листопада, в Петербург Гуцол була заарештована і конвоїрована співробітниками ФСБ в невідомому напрямку.

Представник "Пулково" пояснив, що жінку ніхто не заарештовував, вона знаходиться в зоні додаткових обмежень аеропорту, оскільки їй закрито в'їзд в країну. Об 11:00 в суботу Гуцол буде відправлена ??назад в Париж, звідки вона прилетіла до Петербурга. Причину, по якій лідеру FEMEN заборонений в'їзд до Росії, в "Пулково" не зазначили.

В кінці жовтня Ганна Гуцол була допитана українською міліцією у кримінальній справі про спилювання хреста в Києві, яке представниці FEMEN влаштували на знак підтримки російської групи Pussy Riot. Після цієї акції, на яку президент України закликав дати "найсуворішу відповідь", активістки FEMEN залишили Україну і перебралися у Францію, а також анонсували "гастрольний тур по домівкам православного зодчества Росії" і закликали "пиляти хрести". Незабаром в Росії дійсно невідомими були спиляні кілька православних хрестів.

FEMEN привітали "відважних хресторубів", у свою чергу учасниці Pussy Riot засудили спилювання хрестів.

Зараз ви читаєте новину «В "Пулково" пояснили причину затримання лідера Femen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути