четвер, 22 квітня 2010 15:24

В ПР впевнені, що угоду про ЧФ Росії буде ратифіковано

В ПР впевнені, що угоду про ЧФ Росії буде ратифіковано
У Партії регіонів упевнені, що Верховна Рада ратифікує угоду про перебування Чорноморського флоту Росії на території України.

Про це заявив член фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в ефірі 5 каналу у четвер.

"Голосування щодо бюджету, за утвердження програми соціально-економічного розвитку і синхронізоване голосування по ратифікації угоди (щодо ЧФ) відбудеться наступного тижня", - сказав Чечетов.

При цьому Чечетов висловив сумнів, що у суботу 24 квітня буде скликано позачергове засідання парламенту за ініціативою опозиції.

Відповідно до календарного плану роботи парламенту з 27 по 30 квітня відбудуться пленарні засідання.

Член фракції Партії регіонів Вадим Колесниченко також впевнений, що парламент ратифікує угоду про продовження терміну перебування ЧФ РФ в Криму до 2042 року.

"Звісно, ратифікують, тому що в парламенті розумних людей значно більше, ніж тих, які, окрім як себе любимих, в цьому світі нічого не бачать. Так, це буде ратифіковано, незважаючи на різне виття, слюні, соплі тих людей, які занапастили майбутнє України і її оборонний комплекс", - сказав він в інтерв"ю агентству у четвер.

Відповідаючи на запитання про те, як скоро парламент може ратифікувати цей документ, депутат відзначив, що це залежить від президента Віктора Януковича, який має внести до парламенту проект підписаної угоди.

Нагадаємо, народний депутат від НУНС Арсеній Яценюк прогнозує блокування роботи парламенту з метою не допустити ратифікації угоди про продовження перебування Чорноморського флоту Росії в Криму до 2042 року, передає Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «В ПР впевнені, що угоду про ЧФ Росії буде ратифіковано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути