Ексклюзиви
вівторок, 29 листопада 2011 16:40

У ПР планують "попіклуватися" про російську мову вже до кінця цього скликання

У ПР планують "попіклуватися" про російську мову вже до кінця цього скликання

Перший заступник голови Партії регіонів, народний депутат України Володимир Рибак заявляє, що до кінця повноважень поточного скликання Верховна Рада України прийме закон, який би забезпечував права російської мови в країні.

Про це Рибак заявив у вівторок в інтерв'ю журналістам у Сімферополі, відповідаючи на запитання про те, чи буде Партія регіонів піднімати тему російської мови в ході майбутньої виборчої кампанії до українського парламенту.

"Тема російської мови не знімається і не знімалася ніколи. Є ціла низка проектів законів, які представники Партії регіонів вносили до Верховної Ради, і я думаю, врешті-решт, це питання буде вирішено. До кінця цієї каденції (Верховної Ради) залишається 11 місяців", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ківалов заради російської мови хоче змінити Конституцію

Зазначимо, що 26 серпня у Верховній Раді було зареєстровано черговий законопроект про засади державної мовної політики, який значно розширяє сфери вживання російської мови. Співавторами документу виступили народні депутати із фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко та Сергій Ківалов.

Зараз ви читаєте новину «У ПР планують "попіклуватися" про російську мову вже до кінця цього скликання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

172

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути