пʼятниця, 26 червня 2009 10:13

На порядку денному Ради - компенсація "Нафтогазу" та "справа Лозінського"

На порядку денному Ради - компенсація "Нафтогазу" та "справа Лозінського"

Верховна Рада України сьогодні розгляне законопроект "Про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2009 р." щодо компенсації "Нафтогазу України".

Це зазначено у порядку денному роботи парламенту.

Народні депутати також розглянуть проект постанови "Про утворення тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради України з питань розслідування обставин інцидентів за участю народного депутата України - члена депутатської фракції "БЮТ" Віктора Лозінського, а також представників органів влади та правоохоронних органів", проект постанови "Про утворення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків втручання органів державної влади і місцевого самоврядування, їх посадових осіб у діяльність засобів масової інформації та інших повідомлень про тиск на свободу слова в Україні".

Депутати також заслухають звіт ТСК з питань з"ясування обставин порушення посадовими особами, керівниками СБУ Конституції України та чинного законодавства України при виконанні своїх службових обов"язків щодо подій навколо функціонування "Нафтогазу України" та газотранспортної системи України, звіт ТСК з питань з"ясування обставин щодо порушення Конституції України та законодавства України Севастопольською міською державною адміністрацією та Севастопольською міською радою, іншими органами виконавчої влади з питань земельних відносин, а також щодо службових зловживань та розкрадання державних коштів при виконанні робіт за Програмою соціально-економічного розвитку м. Севастополя та попередній звіт ТСК з питань реформування Служби безпеки України та його законодавчого забезпечення.

Голос.UA
Зараз ви читаєте новину «На порядку денному Ради - компенсація "Нафтогазу" та "справа Лозінського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути