четвер, 10 листопада 2011 11:33

Спецтема: Луценко за ґратами

У Печерському суді у справі Луценка допитують 38-го свідка

У Печерському суді у справі Луценка допитують 38-го свідка

У Печерському суді Києва продовжується розгляд справи екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомляє прес-служба "Народної самооборони", сьогодні суд перейшов до допиту 38-го свідка у справі - Костянтина Сидоренка.

Свідок повідомив, що восени 2004 року він перевівся на роботу до загону спеціального призначення "Кобра" при Міністерстві внутрішніх справ України на посаду старшого інспектора по супроводженню перших осіб держави. "Після призначення в лютому 2005 року міністром внутрішніх справ України Луценка на службовому автомобілі здійснював його супроводження. На той час у Луценка було два водія: Приступлюк та Юхименко. Через деякий час, у лютому 2005 року, за вказівкою свого керівництва був направлений в розпорядження міністра Луценка для виконання функцій його водія", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ: "домисли" про нову справу проти Луценка безпідставні

Нагадаємо, вчора під час судового засідання суд ще допитав 37-го свідка у справі Луценка Анатолія Юхименка, який у 2005-2006 рр. працював водієм Луценка.

Зокрема, він розповів, що мав допуск до державної таємниці. Крім того, проходив навчання у СБУ з користування спеціальним зв'язком, який був встановлений на службовому автомобілі міністра, щомісяця проходив інструктаж по зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий свідок нічого про злочин Луценка не знає

Адвокат запитав у свідка, чи відомі йому факти злочину, який інкримінують Луценку, на що він відповів: "Невідомі ніякі факти". Разом з тим він наголосив, що не може назвати факти, які б викривали зговір Луценка з його водієм Леонідом Приступлюком, про що йдеться в обвинувальному висновку прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «У Печерському суді у справі Луценка допитують 38-го свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути