Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2011 16:28

У Партії регіонів похизувались "десяткою" за диктант про "Червону руту"

У написанні всеукраїнського диктанту національної єдності взяли участь двоє депутатів від Партії регіонів - Олексій Плотніков та Олена Бондаренко та троє нардепів від опозиції - Ірина Геращенко, Ольга Герасим'юк та Олег Ляшко. У результаті Плотніков отримав 9 балів, Бондаренко – 10, Геращенко – 10 з плюсом, Ляшко – 10 з мінусом.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявила регіоналка Бондаренко після завершення написання диктанту в середу, 9 листопада, у День української писемності та мови.

Зокрема, вона закликала відомих осіб активніше залучатися до заходів на кшталт написання всеукраїнського диктанту національної єдності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати сьогодні згадають правопис української мови

"Сьогодні ми з колегою Олексієм Плотніковим взяли участь у зворушливій акції, яку з 2000 року проводить Національне радіо", – відзначила парламентарій. За її словами, диктант був присвячений пісні Володимира Івасюка "Червона рута".

Бондаренко наголосила, що одразу після закінчення написання диктанту перевірити результати своєї роботи з-поміж політиків ризикнули лише Плотніков, вона, а також Ірина Геращенко та Олег Ляшко.

"З'ясувалося, що найвищі оцінки за знання української мови отримали як представники влади, так і опозиціонери: Плотніков – 9 балів, Бондаренко – 10, Геращенко – 10 з плюсом, Ляшко – 10 з мінусом", – повідомила депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник не писав диктант з української мови

"У цей світлий день хотілося б закликати всіх українських громадян не лише на словах, а на практиці демонструвати знання української мови й не волати на кожному кутку про своє несамовите кохання до Батьківщини, бо так можна Батьківщину залюбити до смерті", – зазначила Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЮТ вимагає від Януковича забракувати антиукраїнський "закон-покруч"

"Сподіваюся, що в наступному році відомих людей, котрі писатимуть всеукраїнський диктант, буде ще більше", – підсумувала регіоналка.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів похизувались "десяткою" за диктант про "Червону руту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути