середа, 05 жовтня 2011 10:59

В ПАРЄ виступ Євгенії Карр оцінили позитивно

В ПАРЄ виступ Євгенії Карр оцінили позитивно

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко перебуває у в'язниці з політичних причин - у цьому, за словами члена Парламентської Асамблеї Ради Європи Андреса Херкеля, переконані численні європейські політики.

Таку тезу єврочиновники підтримали, прийшовши на зустріч із донькою Юлії Тимошенко Євгенією Карр та заступником голови партії "Батьківщина" Григорієм Немирею у Страсбурзі, розповів він в інтер'ю BBC.ua.

Херкель нагадав, що в червні на сесії ПАРЄ чекали саму Тимошенко, але вона не приїхала, тому що перебувала на підписці про невиїзд у зв'язку із низкою порушених кримінальних справ. Аналогічно лідерку "Батьківщини" очікували послухати в Стасбурзі у жовтні, але цього теж не сталося, "бо вона сидить у в'язниці, і це питання залишається" - сказав він.

"Європейська народна партія, яка має зв'язки з партією Юлією Тимошенко, хоче побачити її тут - у Страсбурзі", - наголосив Херкель.

Член ПАРЄ також сказав, що він та його колеги стурбовані політичною ситуацією в Україні.

Раніше сайт "Батьківщини" повідомив, що Євгенія Карр та Немиря також зустрілися з Генеральним Секретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом у вівторок, а в понеділок виступили на засіданні фракції Європейської народної партії у Парламентській асамблеї Ради Європи.

"Звісно, виступ пані Карр був більш емоційним, оскільки те, що відбувається, стосується її матері. На рівні досить досвідченої політичної риторики вона описали ситуацію і з Юлією Тимошенко, і того, що зараз відбувається в Україні. Її виступ викликав дуже схвальну реакцію", - розповів член ПАРЄ.

Зараз ви читаєте новину «В ПАРЄ виступ Євгенії Карр оцінили позитивно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути