четвер, 12 грудня 2013 13:08

В опозиції запевняють, що без "мандату Майдана" не сідатимуть за стіл переговорів

В опозиції запевняють, що без "мандату Майдана" не сідатимуть за стіл переговорів
Арсеній Яценюк, Віталій Кличко Фото: zn.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявляє, що в діалозі щодо виходу з кризової ситуації в Україні повинні брати участь представники української громадськості та Євросоюзу.

За його словами, учасниками круглого столу мають бути "представники суспільства, яким люди довіряють, представники високого рівня європейського співтовариства". "І третє - ми повинні знати, який результат має бути цього круглого столу, з яким ми повинні вийти до людей", - сказав Кличко на брифінгу в прес-центрі Штабу національного опору в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко впевнений, що ніякі провокації не проженуть людей з Майдану

Він знову заявив, що вимоги Майдану до чинної влади залишаються незмінними: звільнити заарештованих, притягнути до відповідальності винних у розгоні Евромайдану, а також відправити у відставку уряд. "Це ключовий базис, після якого ми готові сідати за будь-який стіл", - сказав Кличко.

У свою чергу, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк знову заявив, що представники опозиції не можуть без "мандату Майдану" сідати за стіл переговорів.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції запевняють, що без "мандату Майдана" не сідатимуть за стіл переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути