Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 10:35

В опозиції пообіцяли: або виконаємо свою програму, або відкличемо депутатів

В опозиції пообіцяли: або виконаємо свою програму, або відкличемо депутатів
Арсеній Яценюк пообіцяв після виборів почати процедуру імпічменту Януковича. Фото: svetiteni.com.ua

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк розповів, чим відрізняється програма об'єднаної опозиції, від програм інших політсил.

Він наголосив, що опозиція буде зобов'язана виконати усі пункти програми, бо інакше депутатів буде відкликано.

"Те що в ній (в програмі) написано — це те, що потрібно сьогодні для країни,  - запевнив політик. - Багато хто вважає, що програма не цікава, а цікавий лідер і т.д. Це не так, бо в програмі написано, що ця політична партія повинна робити. І в програмі повинно бути написано, як ця політична партія збирається це виконувати. Відмінність цієї програми лежить саме в цій площині".

Він додав: "Тут написано як: вперше за 20 років ми до кожного пункту програми приклали закон, який вже зараз внесено до парламенту України, і який буде виконуватися, який буде голосуватися. І це те, що дає можливість дійсно змінити країну".

Яценюк також додав, що один із пунктів програми - це прийняття закону про відкликання народного депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція заклала свою поразку, коли проголосувала за закон про вибори - експерт

"Програма — це повинен бути той документ, який забезпечує особисту відповідальність депутата перед людьми, перед своїми виборцями — за вас проголосували, тому ви повинні виконати. Якщо ви не виконали, то, відповідно до закону України про відкликання народного депутата України, ви позбавляєтесь статусу депутат", - пояснив він.

Політик додав: "Так само програма передбачає прийняття закону України про порядок імпічменту президента. Адже сьогодні Януковича неможливо зняти. У Конституції є норма про імпічмент, але всі попередні президенти ветували цей закон. Мною закон про імпічмент внесено і наше завдання — прийняття цього закону і початок процедури імпічменту Януковича".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Програму опозиції треба доопрацювати. Основні мінуси

"Є варіант голосувати за корупцію, за безробіття, за розкрадання країни, тобто голосувати за Партію регіонів, за президента Януковича. Є варіант голосувати за об'єднану опозицію, за ту опозицію, яка хоче мати проєвропейську Україну, хоче відновити справедливість гідність і чесність в Україні", - наголосив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції пообіцяли: або виконаємо свою програму, або відкличемо депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути