середа, 29 травня 2013 13:04

В опозиції кажуть, що люди прийдуть на їх акцію у Донецьку навіть в робочий день

В опозиції кажуть, що люди прийдуть на їх акцію у Донецьку навіть в робочий день
Сергій Соболєв. Фото: ua.golos.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв переконаний, що люди прийдуть до них на акцію "Вставай, Україно!" у Донецьку навіть в робочий день, оскільки вихідні люди проводять на дачі.

Таку думку політик висловив в коментарі Gazeta.ua.

"Всі акції опозиції проводяться в час, коли не засідає парламент, тому не дивно, що обрали той тиждень, який є не парламентським. А вже який розклад іде — це по заявкам місцевих організацій, саме вони складають плани, як краще це зробити та в яких час", - висловив думку політик.

Окрім того, за його словами, "заявка на проведення акції була подана вчасно". "Там же не просто проведення акції, а ще й треба дотриматися всіх формалізованих речей - попередження місцевих органів влади, міліції", - додав Соболєв.

Також, відповідаючи на питання, чи не було б краще провести акцію опозиції на вихідних, коли би більше людей мало можливість прийти на акцію, він наголосив: "Субота та неділя — це той час, коли абсолютна більшість людей знаходяться на дачах. Я не переконаний, що від цього залежить явка на акцію".

Водночас, коментуючи заяву голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія Шишацького, який пообіцяв дати "відсіч" опозиціонерам, політик сказав: "Я не знаю, що таке "жорстка відсіч" губернатора".

"Я вже за цей час почув декілька його версій, різних думок. Спочатку він розповідав про жорстку відсіч адміністрації, а потім донеччан. Потім він казав, що не будуть нікому перешкоджати, а будуть діяти згідно із законом, тому важко сказати", - наголосив нардеп.

Соболєв підкреслив, що "така позиція голови — це показовий виступ для тих, хто його призначив, аби підкреслити його потрібність в регіоні".

Нагадаємо, Донецька обласна партоорганізація "Батьківщини" подала заявку на проведення акції "Вставай, Україно!" в Донецьку 31 травня.

Одразу, після цієї інформації, голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький заявив, що в Донецькій області дадуть відсіч акції опозиції "Вставай, Україно!". Проте потім наголосив, що його не правильно зрозуміли.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції кажуть, що люди прийдуть на їх акцію у Донецьку навіть в робочий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути