пʼятниця, 16 серпня 2019 03:12

В Офісі президента розповіли, хто може очолити нове міністерство

В Офісі президента розповіли, хто може очолити нове міністерство
Бородянський може очолити міністерство гуманітарної політики. Фото: Укрінформ

Міністерство культури та Міністерство молоді і спорту планують об'єднати в одне – Міністерство гуманітарної політики, яке може очолити екскерівник телеканалу СТБ та позаштатний радник президента Володимир Бородянський.

"Це не безпідставні чутки. Дійсно, робота і думки такі є", – підтвердив в інтерв'ю "Громадському" заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк.

Він також зазначив, що функціонал міністерств під час об'єднання не зникне. "Всі ті функції, які вони виконували, залишаються", – зазначає Костюк. – "До речі, це британська модель. В Британії і культура, і спорт, і медіа об'єднані в одне міністерство".

На питання журналіста, чи залишиться Міністерство інформаційної політики в нинішньому вигляді, Костюк зазначив, що весь функціонал, який прописаний на папері Міністерства – потрібен.

"Функціонал весь повинен бути збережений", – каже він. "Єдине – повинно більше бути долучено людей, які розуміються на, скажімо, маркетингу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський узяв у радники екс-гендиректора СТБ

Раніше народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв зазначав, що новостворене Міністерство гуманітарної політики може очолити радник президента з гуманітарних питань Володимир Бородянський.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента розповіли, хто може очолити нове міністерство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути