четвер, 08 серпня 2024 21:40

Спецтема: Війна Росії проти України

В Офісі президента офіційно розповіли про розмову Зеленського з Трампом. Був чіткий сигнал

В Офісі президента офіційно розповіли про розмову Зеленського з Трампом. Був чіткий сигнал
Президент України Володимир Зеленський і 45-й президент США Дональд Трамп під час зустрічі у Нью-Йорку, вересень 2019 року. Фото: president.gov.ua

Нещодавня телефонна розмова колишнього президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа і і президента України Володимира Зеленського підтвердила добрі стосунки і повагу Трампа до України та українського президента.

Трамп з великою увагою слухав пояснення про те, що відбувається в Україні. Про це сказав керівник Офіса президента Андрій Єрмак в інтерв'ю "Європейська правда".

Зі слів Єрмака, Трамп справді казав Зеленському "не слухати" чуток про нібито готовність Трампа йти на поступки російському диктатору Володимиру Путіну проти інтересів України задля швидкого припинення бойових дій.

"Так, він це сказав. Що не треба звертати увагу на фейк-ньюз, які з'являються про це. Що він чітко розуміє, що це за війна, і що Америка підтримувала і буде підтримувати Україну. І це дуже важливо", - сказав керівник ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США зробили нову заяву про Курськ

"Те, що я бачив у медіа останніми днями, свідчить, що навіть риторика Джей Ді Венса змінюється", - також сказав Єрмак.

"Між США і Україною вже відбулися історичні зміни. Ми стали партнерами, дійсно, у нас дуже потужні союзницькі відносини. І я не вірю в те, що будь-який наступний президент Сполучених Штатів буде налаштований інакше", - заявив керівник Офіса президента.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Минулого місяця Дональд Трамп офіційно погодився балотуватися у президенти США від Республіканської партії.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента офіційно розповіли про розмову Зеленського з Трампом. Був чіткий сигнал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути