вівторок, 13 серпня 2019 18:19

В Офісі Президента пояснили звільнення Безсмертного із Мінської групи

В Офісі Президента пояснили звільнення Безсмертного із Мінської групи
Президент звільнив Романа Безсмертного з політичних питань Фото: https://vybory.pravda.com.ua

В Офісі президента пояснили звільнення Романа Безсмертного з посади представника України в Тристоронній контактній групі. Нині, зазначають, відстоювати позицію України на переговорах у Мінську делеговано Леонідові Кучмі. Під його керівництвом й формується ефективна команда для участі у переговорному процесі Мінського формату, повідомляє TheБабель.

"Мінський переговорний процес на сьогодні залишається єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести перемовини з важливих питань, що стосуються Донбасу, зокрема щодо припиненню вогню, повернення в'язнів, обміну утримуваними особами. Президент делегував організацію відстоювання позицій України у складному переговорному процесі другому Президенту України Леоніду Кучмі. Під його керівництвом ми наразі формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках Тристоронньої контактної групи у Мінську", — йдеться у відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романа Безсмертного прибрали з "Мінська"

9 липня Роман Безсмертний увійшов до Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі. 13 серпня Президент Володимир Зеленський указом звільнив його від обовʼязків представника України. Як йдеться в офіційному документі, з політичних питань. Сам Безсмертний заявив, що дізнався про власне звільнення від журналістів.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі Президента пояснили звільнення Безсмертного із Мінської групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути