понеділок, 12 вересня 2011 15:53

У НУ-НС не хочуть, аби опозиція нагадувала лебедя, рака та щуку

У НУ-НС не хочуть, аби опозиція нагадувала лебедя, рака та щуку

Народний депутат від Народного Руху України (НРУ) В'ячеслав Коваль заявив, що його партія завжди перебувала в опозиції, навіть за часів президентства Віктора Ющенка.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Нам здавалось, що надії Майдану збудуться. Найбільше моє розчарування, як рухівця з першого дня заснування Руху, - це прихід до влади Ющенка і порпання у бруді п'ять років", - відзначив Коваль.

На думку політика, зараз в Україні наявний "відкат в усіх напрямках".

"Звісно, Рух знову в опозиції. Практично НРУ звідти і не виходив. Під час правління Ющенка ми були для нього дуже не зручними, тому теж фактично перебували в опозиції. Хоча ми старались не компрометувати "Нашу Україну", працювати з нею разом і якось вплинути на Віктора Андрійовича. Але на нього вплинути було неможливо", - додав рухівець.

За його словами, наразі Комітет опору диктатурі, який об'єднав провідні опозиційні політичні сили, думає над тим, як організувати роботу опозиції.

"Ця робота насамперед має бути організована у двох чітко опозиційних парламентських фракціях (БЮТ та НУ-НС - ред.), коли їхні депутати-члени будуть, як єдине ціле, виконувати спільне рішення і триматись певної лінії, зрозумілої для виборців", - зауважив Коваль.

"Не може бути так, як у лебедя, раки та щуки, які у різні боки тягнуть, і від цього немає ніякого рішення", - резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС не хочуть, аби опозиція нагадувала лебедя, рака та щуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути