понеділок, 05 жовтня 2020 11:03

У Нацполіції виступили за легалізацію проституції

У Нацполіції виступили за легалізацію проституції
Клименко також вважає, що в питанні декриміналізації вживання марихуани в медичних цілях необхідне чітке визначення її законом. Фото: "РБК-Україна"

Голова Нацполіції Ігор Клименко підтримує легалізацію проституції, але за умови, що держава "законодавчо визначить правила гри на такому "ринку". В той же час він проти легалізації легких наркотиків і зброї.

Про це Клименко заявив в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я не боюся про це сказати, тому що ця проблема існувала, існує й існуватиме в усьому світі. І Україна тут не виняток", - сказав голова Нацполіції.

Щодо легалізації короткостволів він підкреслив, що слід "навести спочатку порядок із тією зброєю, що вже в нас є". Клименко також вважає, що в питанні декриміналізації вживання марихуани в медичних цілях необхідне чітке визначення її законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Комітеті нацбезпеки виступили за легалізацію короткостволів

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков не підтримує ідею легалізації короткоствольної зброї, легких наркотиків у медичних цілях і проституції. Він вважає, що українське суспільство до цього не готове.

Зараз ви читаєте новину «У Нацполіції виступили за легалізацію проституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути