Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2013 11:14

В Мін'юсті повідомили, коли відновлять роботу держреєстрів

В Мін'юсті повідомили, коли відновлять роботу держреєстрів
Фото: focus.ua

В міністерстві також зазначають, що з 3 жовтня поступово буде відновлюватись повноцінне функціонування Єдиних та Державних реєстрів Міністерства юстиції України.

Про це у четвер повідомляє офіційний сайт Мін'юсту.

"З метою виправлення помилок у роботі програмного забезпечення доступу до Державних реєстрів Державним підприємством "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України розроблено поновленння клієнтського програмного забезпечення, що усуває існуючі проблеми", - зазначається у повідомленні.

"Для відновлення роботи із реєстрами користувачам необхідно звернутись до філій Державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції і безкоштовно отримати необхідний файл", - рекомендують у Мін'юсті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери захопили держреєстри Мін'юсту - документ

Нагадаємо, у вівторок на сайті Мін'юсту з'явилося повідомлення, що доступ до єдиних і державних реєстрів інформаційної мережі міністерства буде тимчасово неможливим через технічні проблеми.

У четвер колектив Держінформюсту заявив про рейдерське захоплення підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції.

 

Зараз ви читаєте новину «В Мін'юсті повідомили, коли відновлять роботу держреєстрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути