четвер, 13 листопада 2008 15:12

В Криму застрелили депутата

Кримська міліція розслідує вбивство депутата Сакської районної ради, члена партії "Союз" Олега Печериці.

Депутат був убитий біля власного будинку в ніч з вівторка на середу. За деякими даними, в нього було здійснено два постріли з мисливської рушниці, від яких він помер на місці.

Печериця, 1970 року народження, проживав в с. Охотніково Сакського району, був директором ПП "Робінзон", а також засновником ряду інших підприємств, повідомляє Обком.

Нагадаємо, в 2006 році перед виборами Головне управління Міністерства внутрішніх справ в Криму опублікувало на своєму офіційному сайті списки кандидатів в депутати Верховної Ради Криму, що раніше мали конфлікт із законом. Серед них був і Олег Печериця.

За даними кримської міліції, в 1993 році він був засуджений судом м. Саки за ст.ст. 140 ч.2, 215-3 ч.2, 17 ч.2-81 ч.3, 42 КК України на 3 роки позбавлення волі з відстроченням на 2 роки, з конфіскацією. Згідно ст.ст.89, 90 КК України судимість погашена.

Пізніше притягувався до кримінальної відповідальності Сакським міськрайонним відділом міліції за ст.169-1 ч.2 КК України. Ця справа була припинена за ст.7 КПК в 2000 році.
Зараз ви читаєте новину «В Криму застрелили депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути