середа, 04 липня 2012 16:08

Спецтема: Боротьба за "мову"

У Івано-Франківську депутатам-двомовникам "відрізали" язики

Сьогодні, 4 липня, на площі перед ОДА в Івано-Франківську "Свобода" влаштувала театралізовану акцію розправи над авторами законопроекту про двомовність, а також тих прикарпатських народних обранців, котрі проголосували за його прийняття.

Авторів та нардепів, котрі голосували "за", "свободівці" зобразили доволі символічно: свинячі морди на палі. Під кожною головою - табличка із прізвищем. Таким чином розправу вчинили над Сергієм Ківаловим, Валерієм Колестиним, Вадимом Колесніченком, Володимиром Личуком та Ігорем Зваричем.

Усім їм відрізали язики, які за словами організаторів акції будуть відправлені поштою на їхні адреси.

Організатор акції секретар міськради, "свободівець" Руслан Марцінків запевнив, що винуватці, котрі зазіхають на найголовніше, що є у нації - мову, заслуговують кари. Тому в такий спосіб продемонстрували розправу над "яничарами, що продали Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хтось майстерно і якісно підставляє Януковича – Шкіль

"Цих нардепів, які ганебно прийняли закон про двомовність, вже важко назвати людьми. Тому такі портрети їм підходять більше. Вони виривають в українців мову, тому їм

треба відірвати язики. Тепер відрізані язики ми надішлемо їм поштою. Нехай вони усвідомлять, що такі кроки безкарними не залишаться", - наголосив Марцінків.

Зараз свинячі морди з відрізаними язиками стоять перед ОДА як символ розплати. Також Руслан Марцінків закликав усіх українців виявити свою позицію та приєднатися до безстрокової акції протесту як у Івано-Франківську, так і в столиці.

Він повідомив, що ближче до вечора язики будуть відправлені поштою адресатам, а голови віддадуть на годівлю безпритульних собак.

Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську депутатам-двомовникам "відрізали" язики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути