середа, 04 липня 2012 15:01

Спецтема: Боротьба за "мову"

Хтось майстерно і якісно підставляє Януковича – Шкіль

Хтось майстерно і якісно підставляє Януковича – Шкіль
Андрей Шкіль каже, що судових заборон на мітинги ніхто не зачитував. Фото: obozrevatel.com

"Бютівець" Андрей Шкіль заперечує, що організаторам мітингу під Українським домом судові виконавці зачитали рішення суду про заборону мирних зборів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Розпускається чутка, що судові виконавці там були. Але до наших людей, які призначені відповідати за певні процеси, ніхто не підходив, як і до організаторів акції. Тому кому вони прочитали рішення суду – не відомо. Могли це зробити десь у підземному переході. Але в публічній площині це здійснено не було", - зазначив депутат.

Шкіль припускає, що судові виконавці сьогодні могли зачитати рішення щодо заборони здійснення торгівлі солодощами на території.

Він зазначив, що рішення суду щодо заборони зборів вже прийнято, але воно  ще не зачитане.

"Такі дії влади свідчать про те, що вони не знають, що робити у нинішній ситуації. Зараз мова йде навіть не про політичну кризу. Може статися законодавчий колапс. Оголосити дострокові парламентські вибори неможливо, як і змістити спікера. Він не буде поспішати підписувати ті закони, які продукуватиме Верховна Рада. Це сто відсотків. Те, що мовний закон не підпише – сто десять відсотків", - наголосив "бютівець".

Політик не бачить прив'язки строків заборони з 4 по 9 липня до дня народження президента. "Але у мене складається враження, що хтось майстерно і якісно підставляє Януковича. Хто і для чого – сказати не можу", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Хтось майстерно і якісно підставляє Януковича – Шкіль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути