четвер, 03 листопада 2011 20:47

В Івано-Франківську студенти подякували Януковичу за цензуру і Табачника-українофоба
9

Фото: Фото: Ксенія Ліщинська

В Івано-Франківську на Вічевому Майдані відбувся флеш-моб "Ми вдячні мешканцям Донбасу за президента ананаса!", який організувала "Студентська Свобода".

Головним персонажем театралізованого дійства був президент "Янукович", який неначе цар сидів на престолі та милувався "підданими". На голові у нього були велетенські навушники, які за словами організаторів символізували те, що президент "почує кожного".

Усі охочі мали можливість написати на великих аркушах паперу, за що вони "дякують" Януковичу. Найбільше "вдячних" було за високі ціни, низький рівень життя, горе-міністра Табачника.

За словами координатора "Студентської Свободи" Василя Поповича, організатори не мали на меті образити жителів Донеччини, а наголошують на тому, що відповідальні за дії чинного президента України та уряду ті, які голосували за нього.

"Ми не хочемо нічого поганого сказати про жителів Донбасу, адже вони - прості люди, такі, як і ми, вони працюють на шахтах, заробляючи собі на життя. Ми намагаємося сказати, що досить обурюватися на кухні, а варто виходити та відстоювати свої соціальні та національні інтереси, які тотально обмежуються режимом Януковича", - наголосив Попович.

За його словами, назва флеш-мобу не є випадковою, оскільки це відгомін недавніх резонансних подій, які дали поштовх для такої суспільної думки.

Також учасники акції тримали у руках плакати з написами: "Дякую за міністра освіти – українофоба!", "Дякую за перекручену історію!", "Дякую за цензуру!" та ін.

"Якщо зло не можна подолати, то його потрібно висміювати. Нині ми демонструємо свою тверду позицію спротиву чинній владі ще й саркастично-іронічним дійством", - зазначила активістка Віталія Сарабін.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську студенти подякували Януковичу за цензуру і Табачника-українофоба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути