понеділок, 05 грудня 2011 12:04

У ГПУ божаться, що на День прокуратури гуляли за рахунок профспілок

У ГПУ божаться, що на День прокуратури гуляли за рахунок профспілок

Усі фінансові витрати на підготовку і проведення святкування 20-ї річниці Дня працівників прокуратури здійснювалися за рахунок коштів профспілки.

Про це йдеться в повідомленні первинної профспілкової організації працівників Генпрокуратури у відповідь на відео святкування Дня прокуратури, що з'явилося в Інтернеті, пише "Українська правда".

"Представники профспілкової організації працівників Генеральної прокуратури України обурені поширенням недостовірної інформації від народного депутата однієї з політичних сил про нібито фінансові порушення під час святкування 20 річниці органів", - йдеться в повідомленні.

"Ми заявляємо про те, що всі фінансові витрати на підготовку і проведення вищевказаного святкування здійснювалися за рахунок коштів профспілки. Відповідне рішення було прийнято 17 листопада поточного року на засіданні профспілкового комітету, сканована копія надається", - додали в організації.

Як відомо, в п'ятницю з'явилася інформація і відповідне відео зі святкування Дня прокуратури в одному з найдорожчих столичних клубівпр.

Прокурорський свято обійшовся в мінімум 300 тисяч гривень, а його організатором виступив заступник генпрокурора Ренат Кузьмін. Хедлайнером святкування став відомий московський співак шансону Євген Кемеровський, який виконав для борців зі злочинністю хіти "Амністія", "Братва, не стріляйте", "маляву", "Матроська тиша", "Лиха біда початок" і "Поїзд на Магадан".

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ божаться, що на День прокуратури гуляли за рахунок профспілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути