вівторок, 14 червня 2011 14:22

У Генпрокуратурі висадився десант "бютівців"

У Генпрокуратурі висадився десант "бютівців"

13 депутатів від фракції БЮТ прийшли до Генпрокуратури.

Вони принесли Віктору Пшонці лист - звернення, підписаний понад 40 депутатами - "бютівцями".

В інтерв'ю журналістам нардеп Роман Забзалюк розповів, що парламентарі планують поспілкуватися з Віктором Пшонкою.

"Тим паче що ми переймаємося і хочемо поцікавитися, який його стан здоров'я, бо він минулого разу був на лікарняному. Ми маємо величезну надію, що цього разу він на роботі", - зауважив нардеп.

За словами Забзалюка, "бютівці" хочуть передати Пшонці звернення, в якому йде мова про резолюцію Європейського парламенту стосовно справи Тимошенко, а також щодо відсутності підстав застосовувати до лідера "Баткьівщини" запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд.

"Сьогодні брутально порушується кримінально-процесуальний кодекс. Зокрема, 165 стаття. Вона говорить про те, що після завершення досудового слідства ті заходи, які застосовані до Тимошенко втрачають законну дію. Ми хочемо почути від генпрокурора, що відбувається в нашій країні", - наголосив "бютівець".

Він також зазначив, що "бютівці" хочуть почути від генпрокурора, чому Тимошенко не отримала протягом 3 діб відповідь на своє звернення до керівника відомства.

Нагадаємо, що Європарламент минулого тижня ухвалив резолюцію щодо справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко. В ній, зокрема. зазначається, що в Україні вибірково застосовується правосуддя, а також міститься заклик про скасування для екс-прем'єра підписки про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі висадився десант "бютівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути