Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2011 17:26

В Європарламенті не планують відмовлятись від переговорів про асоціацію з Україною

В Європарламенті не планують відмовлятись від переговорів про асоціацію з Україною

У рамках наступного пленарного тижня Європейського парламенту українське питання не зазначено, так само як відсутня і будь-яка резолюція з Україною, повідомили в Європарламенті.

"Ця інформація (про резолюцію з рекомендаціями призупинити переговори щодо Угоди про асоціацію - ред.) не відповідає дійсності. Навіть процедурно внести це питання до порядку денного - нереально", - сказали в Європарламенті.

Водночас там підтвердили, що в рамках засідання комітету з питань закордонних справ, як раніше і планувалося, голосуватимуть рекомендації Європейської комісії, Ради ЄС щодо переговорів стосовно Угоди про асоціацію Україна-ЄС, які вже розглядалися раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європарламент постановив: зустрітися з Януковичем треба

Доповідачем рекомендацій є депутат Річард Легутко (група європейських консерваторів і реформаторів, Польща), співдоповідачем з питань зони вільної торгівлі - Павел Залевський (група Європейської народної партії, Польща).

Наразі до проекту рекомендацій внесено 164 поправки, але навіть у цих поправках, не всі з яких можуть бути проголосовані, немає пропозиції призупинити переговори із Україною.

Як повідомляли деякі ЗМІ, Європейський парламент готується ухвалити нову критичну резолюцію щодо України, згідно з якою має намір призупинити переговори щодо Угоди про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «В Європарламенті не планують відмовлятись від переговорів про асоціацію з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути