четвер, 14 березня 2013 03:10

В ЄС відчули рішучість Києва підписати Угоду про асоціацію

В ЄС відчули рішучість Києва підписати Угоду про асоціацію
Фото: molbuk.ua

Європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле переконаний, що останні дії української влади - президента, уряду та парламенту - є свідченням того, що Київ рішуче налаштований на виконання закладених у грудневих висновках Ради ЄС вимог для підписання Угоди про асоціацію.

"Вчорашній указ президента Януковича, включаючи створення високого рівня національного координаційного органу для нагляду за здійсненням необхідних заходів, закладених у висновках Ради ЄС, недавня заява українського парламенту і постанова Кабінету Міністрів про пріоритети європейського порядку денного показують, що у Києва є рішучість для досягнення цілей" , - заявив він у Страсбурзі на пленарному засіданні європейського парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Текст Угоди про асоціацію Україна-ЄС побачить світ вже цієї весни

Крім того, Фюле вказав на важливість "гарантувати за допомогою інших процесів, що між нашими очікуваннями немає ніяких розривів".

Разом з тим, європейський комісар заявив про важливість роботи Верховної Ради України.

"Дозвольте мені відкрито сказати - це важливо, щоб робота ВР не була заблокована. Це також важливо, щоб ця демократична інституція працювала прозоро і передбачувано, дотримуючись букви і духу своїх власних правил", - підкреслив політик.

Зараз ви читаєте новину «В ЄС відчули рішучість Києва підписати Угоду про асоціацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути