понеділок, 22 жовтня 2012 19:20

В Черкасах кандидат розказав про секретні соціальні угоди

22 жовтня в Черкасах у режимі "підвищеної секретності" було заплановане підписання соціальної угоди між комітетами самоорганізації населення та кандидатом в народні депутати від округу №195 Володимиром Зубиком.

У плани "регіоналів" не входило, що долучитися побажають і інші кандидати цього округу. Захід мав відбутися під патронатом секретаря міської ради, "регіонала" Віктора Горкуна, повідомив кандидат у народні депутати по округу №195 40-річний Олександр Радуцький.

"Я подзвонив "ударівцю" Олександрі Чуприні чи знає про підписання. Він заперечив. Ми хотіли піти на зібрання. Бо за правилами угода має підписуватися з усіма кандидатами, які вважають, що мають можливість ставши депутатами, допомагати Черкасам. Але Горкун сказав, що не хоче нас бачити, бо ми не є членами Партії Регіонів. А Зубик регіонал і, як наголосив Горкун, "це їхня тєма". Нам стало відомо, що до голів комітетів Південно-Західного району, Привокзального і Центрального дзвонили з відділу міськвиконкому, який відповідає за їхню роботу", - розказав Радуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок хоче стати головою Верховної Ради

Голови комітетів самоорганізації населення перед підписанням угоди мали зібрати збори громади. "Але їм сказали, що не треба цього робити, візьміть тільки печатку. Мене це настільки обурює, адже голову комітету "Привокзальний" привезли з лікарні. Вона каже, мені погано, я не можу цього робити. Тоді хай секретар підпише, наполягали, він теж відмовився. Так вони знайшли одного з членів комітету, дали йому якусь печатку. Коли люди спитали в голів комітетів Південно-Західного району, що ви там підписали. То вони навіть не читали. Бо їм Горкун сказав, що Зубик і так виграє. Мовляв, ви сьогодні зробили дуже гарну справу і все буде добре".

Кандидат від "УДАРу" 59-річний Олександр Чуприна додав, що використовувати державні органи в агітаційних цілях забороняється законом.

"Горкун попався на гарячому. В нормальні часи такого б секретаря завтра не було б на місці. Я розумію райцентри, там губернатором паном Тулубом придавлені голови. А ті давлять на сільських. У них більше немає роботи, окрім проштовхування до Верховної Ради представника "регіонів" пана Зубика. Вчора я був у Драбові і в Чорнобаї. На дільницях висять портрети цього провладного кандидата. Чесно кажучи, я не знаю, навіщо йому Верховна Рада. Він туди не ходить і не голосує. Я чув, як він казав, що для цього є кнопкодави. Місце проведення підписання цієї угоди погоджене з паном Тулубом, який помилково "залетів" на Черкащину. Хто він такий, щоб з ним погоджувати громадські питання черкасців, як їм жити. Проти черкащан застосована зброя масового знищення нашої свідомості. Громаді потрібно протестувати і закінчувати з цією вакханалією Тулубів і "регіоналів", - сказав Чуприна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко попередив місцевих чиновників: За результатами виборів буде серйозне оновлення кадрів

Кандидати стверджують, що одним з організаторів заходу підписання угоди був представник від "Батьківщини " Максим Колесник. "Його Зубик спитав: "Максим, як ти все це організовуєш, нащо мені потрібна ця клоунада? Давай шукай інше місце". То я питаю, у нас Об'єднана опозиція вже з "Партією регіонів"? Як це так, представник опозиції організовує заходи Зубику і той ще на нього покрикує? Мені все зрозуміло, що плітки про сепаратні перемовини, мабуть мають під собою підгрунтя", - заявив Чуприна.

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах кандидат розказав про секретні соціальні угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути