четвер, 13 вересня 2012 20:19

У лікарні "Укрзалізниці" заяву Тимошенко про радіацію назвали "політичним спектаклем"

У лікарні "Укрзалізниці" заяву Тимошенко про радіацію назвали "політичним спектаклем"
Фото: vidomosti-ua.com

Головний лікар Центральної районної лікарні "Укрзалізниці" № 5 Михайло Афанасьєв називає абсурдними заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко, що проходить в клініці курс лікування, про нібито перевищення норми радіації в палаті.

"Я навіть не знаю, як я повинен це коментувати. Більшого абсурду, ніж перевищена норма радіації в палаті і лікарні, де перебувають пацієнти, де постійно працюють медичні працівники, я в своєму житті ще не чув", - сказав він у коментарі агентству " Інтерфакс-Україна " у четвер.

Афанасьєв пояснив, що, як і в будь-якому іншому стаціонарному медичному закладі, в ЦКБ № 5 систематично проводяться перевірки Державної санітарної епідеміологічної службою (СЕС), в тому числі і на предмет рівня радіоактивного випромінювання.

"За мою практику я не пам'ятаю жодного випадку, коли б щось було не так", - уточнив він.

Головлікар також сказав про те, що не дозволить зганьбити і дискредитувати добре ім'я клініки "Укрзалізниці" і з цією метою він готовий запросити і співробітників МНС, і співробітників СЕС для проведення відповідних перевірок і досліджень.

"За той час, поки у нас на реабілітації перебуває пацієнтка Юлія Тимошенко, лікарня неодноразово була втягнута в різні політичні провокації, отже, це лише чергова спроба влаштувати політичний спектакль", - додав Афанасьєв.

Раніше захист Тимошенко оприлюднив заяву екс-прем'єра, в якому йдеться про те, що в палаті, де вона знаходиться, 13 вересня проводився обшук, в ході якого були вилучені два дозиметра. У заяві Тимошенко зазначено, що дозиметр чотири рази фіксував істотне перевищення норми.

"Я планувала передати ці дозиметри найближчим часом моїм захисникам для оприлюднення цієї інформації. Але сьогодні під час обшуку у мене навмисне вилучили обидва прилади. Я переконана, що цей обшук був організований для вилучення приладів безпосередньо за дорученням Януковича, тому що саме він здатний зараз впливати спеціальними засобами на моє здоров'я і життя ... Я вимагаю терміново дозволити моїм захисникам передати мені нові дозиметри ", - йдеться в заяві екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні "Укрзалізниці" заяву Тимошенко про радіацію назвали "політичним спектаклем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути