четвер, 22 грудня 2011 18:49

У "Батьківщині" ухвалений бюджет назвали "бюджетом Межигір'я"

У "Батьківщині" ухвалений бюджет назвали "бюджетом Межигір'я"

У партії "Батьківщина" вважають ухвалений бюджет на 2012 рік - "задоволенням невгамовних апетитів" президента Віктора Януковича.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини".

"Оскільки основна частина території України розташована між Карпатськими та Кримськими горами, Янукович сприймає державу як свій приватний маєток – велике Межигір'я. Саме тому пріоритетом так званого бюджету-2012 є першочергове задоволення фінансових потреб та невгамовних апетитів президента", - йдеться у повідомлення партії.

Там наголосили, що без обговорення, без дискусії, без урахування жодних пропозицій опозиції ухвалено "антисоціальний документ, який цілком відповідає політиці Януковича протягом двох років його перебування при владі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет буде прийнятий з чинною ціною на російський газ - Єфремов

"Справжнє гасло Януковича - "Багаті стають ще багатшими, а бідні – ще біднішими". Таку мету має і бюджет-2012", - наголосили у "Батьківщині".

"У всьому цивілізованому світі податок встановлюється на багатство. У нас же Янукович навпаки, запровадив податок на бідність. У той час, коли олігархи вільно, без будь-якого оподаткування виводять прибутки в офшори, коли їхнім підприємствам одним махом списують мільярдні борги, з народу через податки, високі тарифи, неадекватні ціни вибивають останні копійки", - підкреслили в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 30% бюджету йде в кишені чиновників-жуликів - Симоненко

У повідомленні також наголошується: "Бюджет Межигір'я" зайвий раз свідчить про профнепридатність Януковича до керування країною, про його кричущу невідповідність посаді, яку він обіймає, і про очевидну необхідність дострокових президентських виборів".

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" ухвалений бюджет назвали "бюджетом Межигір'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути