Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2012 12:25

У "Батьківщині" порадили екс-президенту звернутись до психотерапевта для корекції поведінки

У "Батьківщині" порадили екс-президенту звернутись до психотерапевта для корекції поведінки
Андрій Павловський каже, що це Ющенко завдячує Тимошенко, а не навпаки. Фото: politiko.ua

У Об'єднаній опозиції обурені заявами екс-президента Віктора Ющенка про те, що лідери опозиції опинялись у парламенті тільки завдяки йому.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів "бютівець" Андрій Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент не садить - Ющенко

"У Віктора Андрійовича вже давно манія величі. Якщо казати м'яко, я б рекомендував йому звернутися до психотерапевта. А далі, якщо ця манія буде розвиватись, то можна і до психіатра, для корекції своєї поведінки. Не може людина, яка має менше 1% довіри, розповідати, що вся опозиція завдяки йому трималась", - каже політик.

Більше того, Ющенко виказав свої моральні якості, вважає Павловський.

"Він у 2004 році став президентом завдяки Юлії Тимошенко, яка пожертувавла своїми інтересами, хоча мала шанс вийти до другого туру. В неї була дуже сильна динаміка зростання рейтингу. А вона все кинула на його перемогу. А він їй віддячив тим, що дав свідчення проти неї у суді. І замість того, щоб звільняти із тюрми соратників, які його привели до влади, він продовжує обливати їх брудом. Це говорить про його людські якості. Ця людина — нікчема, вона випадково опинилась на самій верхівці влади", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко: Мені найбільш прикро за Яценюка

Водночас, Павловський запевняє, що Ющенко вбив довіру людей і тепер опозиції доводиться багато робити, щоб пояснити, що майбутнє є.

"Я був на Херсонщині, і люди по селах кажуть, що хочуть голосувати не за гроші і не за гречку, а бачити перспективу. У 2004 році було сподівання на майбутнє для своїх дітей та онуків. А Ющенко зробив найстрашніше — убив у людях цю надію. Має пройти певний час, коли ця надія відродиться. Тому сьогодні опозиційним силам так важко. Людям з нуля доводиться пояснювати, що надія є", - пояснив політик.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" порадили екс-президенту звернутись до психотерапевта для корекції поведінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути