вівторок, 06 листопада 2012 22:23

"Усе вказує на секретаря ДВК, який мав ключ і печатку" - Левченко про зіпсовані бюлетені

"Усе вказує на секретаря ДВК, який мав ключ і печатку" - Левченко про зіпсовані бюлетені
Левченко: "У понеділок-вівторок у комісії знаходились "ділки", які ставили додаткові галочки в моїх бюлетенях". Скріншот із відео.

Ситуація з несподіваним перерахунком голосів на 223 Окружній виборчій комісії грає на руку самовисуванцю Віктору Пилипишину.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав кандидат у народні дупутати від ВО "Свобода" Юрій Левченко.

"Чудовість цієї ситуації для Пилипишина в тому, що юридично, якщо не доведено хто саме і коли зіпсував бюлетені, то складають новий протокол, який має вищу юридичну силу над попереднім. У середньому по Києву кількість зіпсованих бюлетенів по кожній дільниці від 20 до 40. Тут же ми маємо їх у десять разів більше. Все вказує на те, що в понеділок-вівторок у комісії знаходились "ділки", які ставили додаткові галочки в моїх бюлетенях. Стрілки сходяться на секретарю комісії, адже, маючи ключ і печатку, він міг здійснити певні маніпуляції. Розрив між голосами за Пилипишина і за мене сягав майже 200 голосів", - зазначив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОВК №223 попри рішення ВР перераховує бюлетені, половина з них - зіпсовані

Станом на 21.00 члени 223 ОВК проголосували за припинення перерахунку голосів до отримання роз'яснень від Центрвиборчкому.

Зараз під ОВК чергує близько 50 людей. Вони тримають прапори "Свободи". Кажуть, що пробудуть там всю ніч. У дворах біля ОВК кілька автобусів із міліцією та кілька патрульних машин. На дільницю прибув народний депутат Андрій Павловський.

Зараз ви читаєте новину «"Усе вказує на секретаря ДВК, який мав ключ і печатку" - Левченко про зіпсовані бюлетені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути