пʼятниця, 17 травня 2013 14:21

"Усе менше залишається тих нардепів, які проти ухвалення закону про векселі" - Єфремов

"Усе менше залишається тих нардепів, які проти ухвалення закону про векселі" - Єфремов
"Регіонал" наголосив, що дискусії щодо векселів відбуваються й у середині фракції. Фото: dt.ua

Партія регіонів планує наступного пленарного тижня знову повернутися до законопроекту щодо впровадження векселів.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це журналістам у Верховній Раді сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він наголосив, що дискусії з приводу цього законопроекту досі проводяться, і все менше залишається тих народних депутатів, які проти його ухвалення.

"Іде велика дискусія цих законопроектів. Вони передбачають розширення цілої низки кредиторної заборгованості у нашій державі, строк дії яких передбачено до кінця поточного року", - підкреслив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" розкрила "вексельну авантюру" Партії регіонів

Єфремов додав: "У багатьох депутатів по них виникають питання. Уряд на ці питання відповідає. І все менше залишається депутатів, які бачать за цим якісь негативні перспективи. Тому ми сподіваємося, що наступного тижня зможемо все-таки домовитися з депутатським корпусом і ці законопроекти в числі інших урядових законопроектів знайдуть підтримку в залі".

"Регіонал" також наголосив, що дискусії щодо векселів відбуваються й у середині фракції.

Нагадаємо, 14 травня Рада прийняла за основу зміни до Податкового кодексу щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів. За відповідний проект закону №2847 "регіонала" Валерія Омельченка проголосувало 227 депутатів. Документ передбачає, що фінансові векселі використовуватимуться під час оформлення заборгованості, зокрема бюджетної, включаючи і оформлення платежів з відшкодування податку на додану вартість. Як повідомлялося, перед цим Рада не схвалила інший законопроект про впровадження фінансових векселів.

Зараз ви читаєте новину «"Усе менше залишається тих нардепів, які проти ухвалення закону про векселі" - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути