понеділок, 16 січня 2012 14:42

УСДП закликала КОД формувати єдиний список

УСДП закликала КОД формувати єдиний список

Комітету опору диктатурі (КОД) необхідно негайно скликати нараду і розглянути пропозицію екс-прем'єра Юлії Тимошенко про формування єдиного списку опозиції на вибори-2012, вважає лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат (фракція "БЮТ-Батьківщина") Наталія Королевська.

"Наша партія є повноправним учасником Комітету опору диктатурі. І я, як лідер УСДП, пропоную всім партіям, що входять до складу КОД, негайно скликати нараду з метою розглянути публічну пропозицію Юлії Тимошенко про формування єдиного списку опозиційних кандидатів", - пише Королевська у своєму блозі, повідомила прес-служба УСДП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко закликала опозицію до об'єднання, аби "дати бій правлячій мафії"

На думку політика, опозиція повинна показати, що вона "готова зробити все можливе для якісного оновлення влади, зможе ефективно працювати в парламенті і знає, як повернути Україну на європейський шлях розвитку".

"Саме в цьому полягає суть послання Юлії Тимошенко. І його потрібно обговорити невідкладно. Зі свого боку я повністю підтримую ініціативу Юлії Володимирівни. Українській опозиції конче необхідні нові підходи у веденні політичної боротьби", - підкреслила депутат.

Зараз ви читаєте новину «УСДП закликала КОД формувати єдиний список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути