вівторок, 01 грудня 2009 12:48

Ющенку подарували породистого котика

Ющенку подарували породистого котика

Журналіст телеканалу СТБ подарував президенту України Віктору Ющенку кошеня у сіро-білу смужку.

Це відбулось сьогодні біля "Українського дому", після участі глави держави у заходах з нагоди 18-ї річниці референдуму на підтримку Акта проголошення Незалежності України.

Як повідомив журналіст телеканалу Осман Пашаєв, він сьогодні зранку купив котика на Куренівському ринку у Києві за 1 тисячу гривень.

За його словами, кошеня породисте - "британець", але документів немає, оскільки з документами він коштував би 1,5 тисячі доларів. Котику 1,5 місяці.

Пашаєв розповів, що президент дуже зрадів подарунку і сказав: "Ви такі чутливі. Для Христинки (доньки президента) ввечері буде таке свято!".

Також главі Секретаріату президента Вірі Ульянченко журналіст передав засоби для догляду за котом, зокрема, наповнювач для кошачого туалету.

30 листопада Ющенко у Білій Церкві розповів, що три дні тому пропав його кіт Тигр, "і всі діти плачуть, ходимо шукаємо по лісу... З Тарасом ходимо, дерева перевіряємо, бо я йому сказав, що Тигра собаки загнали на дерево і він три дні живий, тільки чекає, коли ми його врятуємо. Так що, якщо у когось є сірий кіт у смужку, щоб мій син і мої дівчата не почули, я б отримав його у подарунок, щоб принести додому і сказати, що Тигра врятували".

Зараз ви читаєте новину «Ющенку подарували породистого котика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути