четвер, 04 лютого 2010 19:20

Ющенко звільнив дніпропетровського губернатора

Ющенко звільнив дніпропетровського губернатора

Президент України Віктор Ющенко звільнив Віктора Бондаря з поста глави Дніпропетровської облдержадміністрації.

Відповідний указ президент підписав в четвер, повідомляє його прес-служба.

Як повідомлялося, 3 лютого депутати Дніпропетровської облради звернулися до президента України Віктора Ющенка, прем"єр-міністра Юлії Тимошенко й інших керівників держави, в якому виразили незадоволення роботою голови обласної державної адміністрації В.Бондаря.

Депутати облради звинувачують главу області у неналежному виконанні своїх повноважень з керівництва підприємств і організацій області, що призвело до спаду виробництва, зростання безробіття, зростання цін на продукти харчування і товари першої необхідності, погіршення життя населення і зниження довіри в органи влади.

Після цього В.Бондар заявив, що таким чином Партія регіонів намагається нагнітати істерику за декілька днів до другого туру виборів президента України. Місцеві керівники цієї політичної сили бояться програти і тому удаються до брудних технологій в передвиборній боротьбі.

"Партія регіонів більше всього представлена в місцевих органах самоврядування. Тому і вирішили вони, що в боротьбі всі методи хороші. Своїми діями вони хочуть залякати мерів, голів райдержадміністрацій і інших керівників на місцях, показуючи, що можуть засудити, навіть губернатора, якщо той заважає їм продовжувати брудну політичну кампанію", - сказав В.Бондар.

Раніше екс-губернатор заявив про підтримку Юлії Тимошенко на виборах президента.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Ющенко звільнив дніпропетровського губернатора ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути