Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2009 19:11

Ющенко заборонив агітувати в тюрмах і армії

Ющенко заборонив агітувати в тюрмах і армії

Президент Віктор Ющенко наголошує на недопустимості ведення передвиборної агітації кандидатами на пост глави держави у військах та місцях позбавлення волі у спосіб, не передбачений законом.

Позицію глави держави оприлюднив заступник глави Секретаріату президента Петро Шатковський.

Шатковський нагадав, що законом про вибори президента обмежується передвиборна агітація у військових частинах Міністерства оборони, Внутрішніх військ МВС України, інших військових формуваннях та в установах виконання покарань і слідчих ізоляторах.

Відповідно до закону, відвідання військових частин (формувань) та установ виконання покарань і слідчих ізоляторів кандидатами на пост президента України чи їх довіреними особами категорично забороняється, повідомляє прес-служба глави держави.

Зустрічі цих осіб з виборцями організовуються відповідними окружними виборчими комісіями разом з командирами військових частин (формувань) або керівниками (начальниками) установ виконання покарань і слідчих ізоляторів з обов"язковим повідомленням не пізніш як за три дні до дня зустрічі усіх довірених осіб кандидатів на пост президента у відповідному територіальному окрузі.

"Глава держави закликає всіх кандидатів на пост президента України та їх штаби до неухильного дотримання норм чинного законодавства під час проведення передвиборчої агітації", – наголосив Шатковський.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко заборонив агітувати в тюрмах і армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути