субота, 27 червня 2009 18:24

Ющенко вимагає, щоб Тимошенко зосередилась на кризі

Ющенко вимагає, щоб Тимошенко зосередилась на кризі

Уряд має займатися не кадровими ревізіями, а боротьбою з економічною кризою.

Про це заявив президент Віктор Ющенко в інтерв"ю телеканалу "Інтер", яке він дав після завершення з"їзду партії "Наша Україна".

"Сьогодні уже не так важлива перестановка крісел. Уряд повинен володіти програмою антикризових системних дій. Пересадка музикантів мало що додає", - наголосив президент.

На його думку кадрові зміни лише додають "нестабільності та нервозності".

Під час інтерв"ю Глава держави також окреслив своє бачення щодо кроків для подолання економічної кризи.

Окремої уваги було надано питанню щодо внесення змін до Конституції України та низці інших питань.

Крім того, у резолюції Нашої України, ухваленій на з"їзді партії в суботу "Наша Україна" заявила, що прем"єр Юлія Тимошенко має відмовитись від президентських амбіцій, або піти у відставку.

"Ми вимагаємо від прем"єр-міністра Юлії Тимошенко або відмовитися від президентських амбіцій і сконцентрувати усі зусилля на виправленні допущених помилок, або піти у відставку", - йдеться в резолюції.

"Наша Україна" заявляє, що за умов, коли уряд не здатен належним чином виконувати покладені на нього обов"язки та забезпечувати реалізацію першочергових соціальних та економічних пріоритетів, його керівник не має морального права балотуватися на посаду президента.

В резолюції також звинувачується уряд у падінні соціальних стандартів. Делегати упевнені, що катастрофічна ситуація, яка склалася в соціально-економічній сфері, є результатом не світової економічної кризи, а безвідповідальної політики Кабінету Міністрів.

В своїй іншій резолюції "Наша Україна" закликає керівництво Кабінету Міністрів та його "негайно припинити безвідповідальну політику популізму".

"Ми вимагаємо від уряду терміново подати на розгляд Верховної Ради України проекти рішень по виведенню економіки держави з кризи та збалансуванню бюджетної сфери", - йдеться в резолюції.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає, щоб Тимошенко зосередилась на кризі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути